kindvriendelijke strandtenten

5x kindvriendelijke strandtenten

Wat is er fijner dan op een mooie dag zoals vandaag naar het strand te gaan? Lekker relaxen op je bedje terwijl je kids enorme zandkastelen bouwen. Daarom 5x kindvriendelijke strandtenten op een rijtje. 

Strandpavilioen Thalassa, Zandvoort aan zee

Terwijl jullie genieten van de zon en de heerlijke kaart vol met verse vis kunnen de kids zich uitleven bij de speeltoestellen. Ook voor grotere kinderen is er genoeg te doen. Zo is er de grote speeltuin tussen Thalassa en naastgelegen Paviljoen Ahoi.

Strand Café DOK – Renesse

Bij Strand Café DOK geniet je van de sfeervolle locatie en het kindvriendelijke restaurant. Er is een grote speeltuin waar je kids zich kunnen vermaken ook bij slecht weer! Aangrenzend is er namelijk de indoor speeltuin, het zwembad en een kindbioscoop.

Het Zuiderbad- Noordwijk aan zee

Deze mooie strandtent heeft een groot houten speelkasteel en veel speelgoed voor kinderen. Een kaart vol met heerlijke seizoensgerechten en een koel glas rosé. Wat wil je nog meer?

Beachclub Culpepper – Scheveningen

Deze beachclub werd een paar jaar geleden nog uitgeroepen tot kindvriendelijkste restaurant. Ze hebben namelijk en top kindermenu. Zo kunnen je kids onder andere genieten van een houtoven pizza maar ook van een simpele boterham met pindakaas of Nutella, lekkere waterijses, knakworsten of een gietertje limonade.

Parnassia aan zee – Overvee 

In het Nationaal Park De Kennemerduinen vind je Parnassia aan zee. Dee ruim opgezette kindvriendelijke strandtent heeft een heerlijke speeltuin met klimtoestel waar kinderen zich helemaal kunnen uitleven. Ook het kindermenu biedt genoeg keuze: van frietjes tot biologische pannenkoeken.

Waar ga jij heen? En heb je nog meer leuke strandtenten waar ik echt eens heen moet? Laat het weten in de comments!

Liefs,
Kim

Geef een reactie

Inline
Inline