dit zijn wij

Dit zijn wij

Bij een nieuwe website hoort natuurlijk ook een voorstel rondje. Ik kroop achter mijn laptop en begon te denken. Wat zijn wij eigenlijk voor familie? Hoe kan ik ons nou het beste omschrijven? Best lastig eigenlijk…. Maar ik denk dat de volgende omschrijving best in de buurt komt. Komt ‘ie! Dit zijn wij. 

De Dekkers

Bestaande uit twee lieve meiden, Sterre (6) en Liv (4), manlief Stephan en ik. Waar Stephan de strateeg in huis is, overal goed over nadenkt en doelgericht is ben ik enigzins impusief , overmatig optimistisch en altijd in voor nieuwe dingen. Vanuit deze impulsiviteit is ook Favourkids ontstaan!

De creatief en de poppenfluisteraar

Twee meiden dus, Sterre en Liv. Echte zussen, zoals zussen horen te zijn. Ze houden het allermeeste van elkaar maar kunnen elkaar ondertussen ook niet uitstaan. Kleren worden nu al uit elkaars kast gestolen en hun make-up la is al uitgebreider dan die van mij. Nog maar niet te spreken over hun nagellak collectie. Sterre is echt de creatief bij ons in huis. Ze is dol op knutselen! Alle stukjes karton, bonnetjes en schoenendozen worden zo het vuilnis uitgeplukt om er nog wat moois van te maken. Liv is daarentegen heel anders. Ze is dol op tekenen. Zeker. Maar nog doller op poppen! Groot, klein maakt niet uit. Alles wordt aangekleed en aan tafel gezet voor een theekransje.

Ons gezin in 1 zin? Een gestructureerde chaos.
Hoe zou je jouw gezin beschrijven? Laat het weten in de comments!

Liefs,
Kim

Geef een reactie

Inline
Inline