familie uitjes

Familie uitjes in juni!

Deze maand zijn er weer genoeg leuke dingen te doen! Heb je nog wat inspiratie nodig? Hierbij het lijstje met de leukste familie uitjes in juni! Waar ga jij naartoe?

De leukste familie uitjes in juni


familie uitjes

Fossielenexpeditie, Rotterdam

Ga archeologische schatten zoeken op het strand bij FutureLand! Samen met ervaren fossielenspeurder Walter Langendoen ga je zoeken naar schatten. Tijdens de strandexcurise geef Walter je de tips & tricks. Klik hier voor meer info.

familie uitjes

Teekenschool in het Rijksmuseum, Amsterdam

Op zaterdag 10 en zondag 11 juni kun je een kijkje komen nemen in de Teekenschool van het Rijksmuseum. Kom een kijkje nemen in de fotostudio en het schilder- en tekenatelier tijdens het Open Huis. Jong én oud zijn op beide dagen van 13 tot 17 uur welkom om workshops en cursussen uit te proberen. Natuurlijk wordt ook voor een hapje én drankje gezorgd. Klik hier voor meer info.

familie uitjes

Pure Markt, Amsterdam

Dit is veruit mijn favoriete markt! Op deze markt vind je allerlei leuke standjes met lekker eten en drinken en bijzonder non-food. Haal lekker wat te eten, relax op het grasveld en geniet van de live muziek. Voor kids is er altijd genoeg te doen, bijvoorbeeld lekker zweven in de zweefmodel. Wij gaan zelf altijd naar de markt in het Amstelpark leuk om meteen een bezoekje te brengen aan de grote speeltuin en de kinderboerderij maar in juni staat de markt ook in Park Frankendael in Amsterdam. Klik hier voor meer info.

familie uitjes

Muzikale catwalk in het Concertgebouw, Amsterdam

Tijdens de muzikale catwalk neemt een prinses je mee op een muzikale reis, wanneer ze op zoek gaat naar de musicus die de verloren schoen past. De reis neemt je mee op reis langs verre landen en brengt sprookjesfiguren tot leven en speelt muziek waarbij je niet stil kunt blijven zitten. De muzikale catwalk loopt dwars door de zaal. Maak de musici en hun instrumenten van dichtbij mee! De Muzikale Catwalk wordt op 10 juni twee keer uitgevoerd, om 13.00 en 15.30 uur. Klik hier voor meer info.

familie uitjes

Ren voor Kika

Heb je zin in een sportief weekend met een goed doel? Ren mee met Run for KiKa om zo samen kinderkanker de wereld uit te helpen! Op 11 juni vind de run plaats in Utrecht en op 25 juni in Rotterdam. Naast de 5 en 10 kilometer is er ook een kidsrun van 1 kilometer. Schrijf je nu in!

Heb je nog meer leuke familie uitjes tips? Laat het weten in de comments!

favourkids

 

 

 

Geef een reactie

Inline
Inline