glowgolf

Slecht weer? Ga voor een potje Glowgolf!

Zomervakantie! Tijd voor leuke dingen, lekker naar buiten richting het bos, het strand of de speeltuin. Alleen tja, het weer is nou niet echt ideaal voor leuke buiten activiteiten. Maar gelukkig zijn er ook genoeg leuke dingen te doen met slecht weer. Zo zijn wij deze week op pad gegaan voor een potje Glowgolf. En dat is echt een dikke vette aanrader. 

Glowgolf

Glowgolf is indoor midgetgolf in het donker waarbij de ruimte alleen verlicht wordt door blacklight. Wij hadden er niet zo over nagedacht maar super leuk om even te kijken naar wat je aantrekt om nog meer op te lichten.

Bij binnenkomst moesten wij ons melden bij de receptie waarbij ieder een kleur balletje mocht kiezen en vervolgens een bijpassende kleur glow in the dark armband kregen. Het spel werd uitgelegd en we konden beginnen! Zodra we naar binnen gingen was het lachen, de meiden vonden het fantastisch dat alles donker was en vol met felle kleuren. De 15 holes Glowgolf baan bevond zich ‘in het hart van de aarde’ waarbij je loopt tussen de mijnkarretjes, rotspartijen en verborgen schatten en had genoeg uitdaging. Vooral voor mij, dat balgevoel was vroeger toch beter ;).

Wij zijn gegaan naar Glowgolf Aalsmeer gezien het nou eenmaal om de hoek zit. Maar er zijn ook andere vestigingen Glowgolf en als je hier even kijkt dan vindt zo een plekje bij jou in de buurt.

Wil je ook een bezoekje brengen? Kijk dan hier.

favourkids

 

 

 

 

Geef een reactie

Inline
Inline