green toys

Speelgoed met een goed gevoel: Green Toys

Heb jij ook zo’n enorme lading aan plastic speelgoed troep thuis? Zonde toch?! Daarom moet ik dit leuke merk echt met jullie delen: Green Toys! Vanaf nu koop jij met een goed gevoel die nieuwe tractor.

Green Toys

Green Toys gelooft in een betere wereld en produceert alleen speelgoed van duurzame kwaliteit, waarbij uitsluitend gebruik wordt gemaakt van gerecyclede plastic melkflessen en ander milieuvriendelijk materiaal. Dit helpt energie te besparen en de uitstoot van broeikasgassen te verminderen. Speelgoed met een goed gevoel dus.

Al het speelgoed van Green Toys wordt gemaakt van high-density polyethyleen. Een materiaal dat wordt gezien als een van de veiligste en schoonste plasticsoorten. Ook is al het speelgoed ontworpen zonder BPA, PVC en uitwendige coatings. Maar naast het speelgoed zelf hebben ze ook een milieuvriendelijke verpakking. De verpakking is namelijk gemaakt van 100% recyclede en recyclebare materialen en is ook nog eens bedrukt met soja-inkt.

Favourite items

De collectie van Green Toys is te leuk! Zo zijn er brandweerauto’s en helicopters voor de jongens, theeserviesjes voor de meiden en allerlei leuke buitenspeel spullen. Hierbij mijn favoriete items, alleen van de verpakking wordt ik al helemaal happy.

green toys

 

  1. Brandweerauto
  2. Theeserviesje
  3. Stapelbekers
  4. Frisbee Eco Saucer

Liefs,
Kim

Geef een reactie

Inline
Inline