Hotspot: Bagels & Beans

Ik durf te wedden dat bijna iedereen die dit leest de Bagels & Beans wel kent. De gezellige tentjes gevuld met de geur van goede koffie en lekkere goed belegde bagels. Nu vind ik dat Bagels & Beans sowieso een hotspot is maar ze hebben nu ook nog eens een hele bijzondere bagel op de kaart staan waardoor ze nu zeker niet mogen missen in dit lijstje.

Bagels & Beans

Bagels & Beans is een plek waar de waan van de dag plaatsmaakt voor een moment van rust en iets lekkers. Koffie of thee met iets erbij, een belegde bagel, bijvoorbeeld met creamcheese (mijn favoriet!) of de vegetarische Paddoburger, of een van de salades, sappen en superfoods. Om mee te nemen of lekker daar op te eten.

De Bugs Bagel

Vrijwel ieder jaar krijgt de menukaart van Bagels & Beans een flinke make-over. Sommige producten verdwijnen van de kaart en populaire tijdelijke specials krijgen een vast plekje. Maar op de menukaart die vanaf 14 augustus in gaat staat er een hele bijzondere bagel op: de Bugs Bagel. Deze beestachtig lekker bagel bestaat uit een bageltopping met krekels, meelwormen en een mix van geselecteerde kruiden. Het geheel wordt geserveerd met een sprinkhaan als garnering. Insecten worden steeds populairder gezien ze super gezond en vol proteine zitten. Niet zo gek dus dat ze hiermee komen.

Wil je weten waar jij een Bagels & Beans in de buurt kunt vinden? Kijk dan even hier, op hun website.

favourkids

 

 

 

Geef een reactie

Inline
Inline