hotspot bella italia

Hotspot: Bella Italia

Bella Italia is sinds 1976 een begrip in Assen en omstreken. En dat is niet voor niks! Alles is hier lekker! En ook fijn, een restaurant dat ook nog eens hartstikke kindvriendelijk is. Dus wanneer schuif jij aan?

De ultieme combinatie van Bella Italia’s Italiaanse chef-kok en de beste ingrediënten resulteert in een smakelijke ontmoeting met de Italiaanse keuken. Ze serveren allerlei Italiaanse gerechten en daaronder vallen uiteraard heerlijke pizza’s. De keuze is reuze. Ben jij van de gekke combi’s? Geen probleem, je kunt hier ook gewoon je eigen pizza samenstellen.

Kindvriendelijk

Naast het lekkere eten is ook de sfeer fijn. Gezellige en geduldige bediending en een gezellige aankleding. Hier kun je lekker tafelen.Hebben je kids die lekkere pizza naar binnen gesmikkeld? Dan is er vast nog wel plek over voor een toetje! Ook hier genoeg keuze, en de tiramisu ontbreekt hier uiteraard niet. De enorme blanco placemats zijn klaar om bekliederd te worden. Stiften en kleurboeken zijn aanwezig dus geen tijd om je te vervelen.

Voor meer informatie kun je terecht op www.bella-italia.nl.

Liefs,
Kim

Geef een reactie

Inline
Inline