hotspot blender

Hotspot: Blender Amsterdam

Iedere moeder heeft hetzelfde terugkerende probleem: tijdgebrek. Kids die naar sporten toe moeten, naar school, een partijtje, nog even een kadootje kopen en dan ook nog tussendoor even wat eten. Ja en tijd voor je sociale leven…dat schiet er dan nog weleens bij in. Ook Rolien en Eline, beiden moeder van drie kleine kinderen, liepen hier regelmatig tegenaan. Ze zochten een fijne plek waar ze gezellig met vrienden én kids konden afspreken. Met dit idee werd Hotspot Blender Amsterdam Kids Conceptstore & Café opgericht.

Blender Amsterdam is een gezellig plek om vrienden te ontmoeten, om te shoppen, om te genieten en te ontdekken. Bij Blender vind je kinderkleding, cadeautjes & accessoires en een kindvriendelijk café met grote speelruimte. Alles onder één dak!

Kindvriendelijk

Het café gedeelte is lekker ruim en overzichtelijk. En vooral ook lekker licht. Dat vind ik altijd zo fijn. Er is een uitgebreide menukaart voor zowel de volwassenen als de kinderen. Allemaal gezond, verantwoord en lekker eten. Onder hetzelfde dak zit een super leuke winkel vol creatieve en originele merken. En weet je wat ook zo fijn is?! Het apart speelhoekje voor kids. Zij lekker ravotten, jij lekker shoppen.

hotspot blender

Kinderfeestje

Blender organiseert regelmatig leuke activiteiten, zoals danslessen, knutselworkshops en kooklessen van SMAAKBOEL. Maar ook kun je hier terecht voor een leuk feestje! Of je nu met familie een verjaardag wilt vieren of een thema feestje voor de kids. Alles wordt voor je geregeld.

Blender bevindt zich aan de Ruysdaelstraat in Amsterdam, op de grens van het chique Oud-Zuid en de hippe Pijp. Wil je meer informatie? Kijk dan even op www.blenderamsterdam.nl.

Ken jij nog meer plekken die ik echt eens moet bezoeken? Laat het weten in de comments!

Liefs,
Kim

Geef een reactie

Inline
Inline