le pain quotidien

Hotspot: Le Pain Quotidien

Ben jij ook altijd op zoek naar fijne plekjes om lekker te ontbijten of te lunchen. Een plek waar je gezond kan eten, met veel variatie, een gezellig plekje om je even terug te trekken en een plekje waar je fijn je kids mee naar toe kan nemen? Dan ben je bij Le Pain Quotidien aan het juiste adres!

Le Pain Quotidien

Hier kun je terecht om te genieten van traditionele eenvoud. Er wordt gewerkt met veelal biologische ingredienten en ook vegetarische gerechten zijn volop in de aanbieding. De ruimte is gezellig ingericht met zowel een gezellige gemeenschappelijke tafel als met kleine plekjes om aan te schuiven.

De kaart

Ik ben dol op deze kaart! Wat ik het allerfijnste vind aan deze kaart is dat je de hele dag ontbijt gerechten kunt bestellen. Hoe lekker is dat! Zo kun je in de middag ook gewoon genieten van een healthy granola, een warme croissant of een kom biologische havermout. Voor de kids vind ik het heel fijn dat je gewoon een gekookt eitje met wat brood kunt bestellen. Of wat dacht je van de wenstelteefjes of wafels met vers fruit! En heb je nog wat brood over? Dan kun je gewoon een potje chocopasta of jam pakken die op de tafels staan.

Kindvriendelijk

Los van de lekkere en kindvriendelijke kaart is het ook fijn dat ze hier niet schrikken van kids. Er liggen kleurplaten en potloden klaar om zich mee te vermaken aan de kids tafel terwijl jij lekker je favouriete magazine leest die op tafel ligt.

Wil je ook een keertje een bezoek brengen aan Le Pain Quotidien? Deze gezellige hotspot kun je op meerdere plekken in Amsterdam terugvinden en sinds 2014 ook in Amstelveen. Voor meer informatie over waar ze precies zitten kun je terecht op www.lepainquotidien.nl. 

Liefs,
Kim

Geef een reactie

Inline
Inline