mini rodini en adidas

Mini Rodini en adidas lanceren hun derde collectie

Na twee succesvolle samenwerkingen hebben Mini Rodini en adidas hun derde collectie gelanceerd. En deze is wederom ontzettend leuk! Eerlijk, ik denk de leukste tot nu toe. Nu ben ik sowieso ontzettend fan van het Zweedse Mini Rodini (wat is dat toch met al die toffe Zweedse merken?!) maar in combi met de sportieve outfits van adidas wordt het helemaal een toffe collectie. De kleding is sportief met lekker opvalllende printjes. Dit keer een grijze en oudroze (ben ik sowieso dol op) outfit met accessoires. Zo is er een trainingspak, een jasje, t-shirts, hoedjes en een tas. En niet te vergeten, weer een mooie sneaker! En wat ik nou helemaal zo leuk vindt, alle items zijn van biologische en soms zelfs gerecyclede materialen gemaakt.

Ik ga proberen wat te scoren! Jij ook? Wees er dan wel snel bij, de vorige collecties waren heel snel uitverkocht. De collectie van Mini Rodini en adidas is vanaf 4 mei hier verkrijgbaar.

Liefs,
Kim

 

  1. aan die foto te zien, lijkt het mij alvast veelbelovend!

  2. How cute! Ik heb geen kinderen, maar dit zou ik ze wel aantrekken hihi

Geef een reactie

Inline
Inline