tastea

Tastea Energy Boost + kortingscode!

Als moeder kun je soms (altijd!) best wat extra energie gebruiken. We rennen als een gek naar school, opvang, werk, sportclubjes en partijtjes om s’avonds kapot op de bank te ploffen. Nu is het zeker zo dat ik ook heel veel energie terug krijg van mijn werk en twee meiden maar toen ik gevraagd werd door Tastea om hun Energy Tea te testen was ik best wel benieuwd!

Tastea

Alle blends die Tastea aanbiedt zijn van 100% natuurlijke theekruiden. En voor elke mood is er wel een blend te vinden. Zo is er de Bun in the oven voor zwangere vrouwen, de horsepower voor meer weerstand, Mama’s Milkshake voor tijdens te borstvoeding, Skintight om af te slanken, Sweet dreams om lekker te dromen en de Make your bedrock blend voor een hoger libido. Really!

Tastea Energy boost

Ik heb dus de Energy boos uitgeprobeerd die bestaat uit de volgende ingrediënten: Mate green, Green rooibos, Orange peels, natural flavouring, Orange pieces, Blue cornflower, Mallow, Yellow marigold petals, Safflower petals. De ingrediënten zijn samengesteld zodat ze elkaar versterken en het gewenste effect geven. Dit alles uiteraard met 100% natuurlijke theekruiden. De blend moet je dus meer energie geven, maar ook helpen bij stress en om te ontspannen.

tastea

Bij het openen van het pakketje wordt ik blij van de verpakking. De thee zit in een mooi zwart blik en call me crazy maar daar wordt ik altijd heel blij van. Bij het openen van het blik valt mijn oog op de blauwe korenbloem die er mooi tussenuit blinkt. Heel benieuwd naar de smaak zet ik meteen een pan water op het vuur. Ja mijn waterkoker werkt niet dus we doen het de old fashioned way.

Theebeker

Ondertussen pak ik de theebeker uit die er prima uit zien. Niet heel opvallend, gewoon simpel en functioneel. Op dat laatste hoopte ik in ieder geval, anders heeft de beker geen nut voor mij ten opzichte van mijn andere bekers. Wat ik fijn vind aan de beker is dat je een binnenkant heb waar je de thee in doen en vervolgens afsluit met een tussen dekseltje met ‘gaas’. Geen gedoe met zakjes, hangertjes etc. Lekker simpel. Daar hou ik van. Nadat ik de beker heb gevuld nog even een laatste test. Even op z’n kop om te kijken of het water eruit loopt maar dat gebeurd niet. Lekvrij, top.

tastea

Voordeel maar ook minpuntje voor de mensen die net als ik niet zoveel geduld hebben, de beker houdt je thee goed warm. Na drie keer mijn tong te verbranden krijg ik eindelijk een slok binnen. Ik ben best een zeikerd qua thee omdat ik het al snel te sterk qua smaak vindt. Maar deze thee is echt lekker. Een beetje kruidig maar ook weer niet te erg.

Energy Boost?

Of deze thee mij uiteindelijk meer energie geeft? I don’t know, misschien is het nog te kort maar ik vind het ook moeilijk om te beoordelen. Als ik 3 keer per nacht wakker wordt gemaakt door iemand met nachtmerries dan kan geen thee mij helpen. En als ik een dag veel energie heb dan zou het ook maar net zo kunnen zijn dat ik gewoon goed heb gegeten. Maar de thee is lekker, ziet er mooi uit en eerlijk is eerlijk. Elk beetje energie is altijd mooi meegenomen!

Ben je benieuwd? Kortingscode!

De Tastea Energy Boost Thee is €35,95 voor 125g. Vrij prijzig dus maar je kan wel meer dan 40 kopjes thee zetten dus dan valt het op zich mee. De Tastea Theebeker kost €19,95 en is wel super handig om te hebben. Ik ben niet zo goed in het drinken van 2 liter water per dag en een handige beker helpt me hier wel bij.

Wil je de thee van Tastea ook graag proberen dan heb ik goed nieuws voor je!
Je kunt jouw thee naar keuze bestellen met 10% korting, met de kortingscode favourkids.
De code is vanaf vandaag twee weken geldig op alle producten behalve de pakketten (dit zijn al aanbiedingen).

favourkids

 

 

 

Geef een reactie

Inline
Inline