uitjes in april

Uitjes in April!

April staat voor de deur! De maand van de grappigste dag van het jaar, de maand van Pasen en koningsdag. April is mijn grote favoriet. Met name omdat het zo’n vrolijke maand is. De vogels fluiten weer en de bloemetjes komen weer uit. En dan natuurlijk nog de zon die zich vaker laat zien! De perfecte maand om er lekker opuit te gaan. Er is genoeg te doen maar hierbij geef ik je mijn 3 favoriete uitjes in April! 

Uitjes in April

uitjes in april

Tulpen plukken bij de Bollenburcht

Zelf je eigen bosje tulpen plukken, hoe leuk is dat! De pluktuin van de Bollenburcht gaat naar verwachting open tussen 5-10 april. En ook leuk, een bezoek aan De Bollenburcht is heel goed te combineren met een kijkje in de naastgelegen ruïne van het voor-malige Kasteel Teylingen.
Adres: Teylingerlaan 13, Voorhout
Meer info: naar de website

uitjes in april

Start fortenseizoen

In het weekend van 15 t/m 17 april begint het seizoen voor de forten, vestingen, kastelen, bunkers en tussenliggend waterlinie erfgoed. Onder het thema “Verborgen schatten van de waterlinies” organiseren tal van forten en vestingsteden activiteiten, waarbij paaseieren zoeken niet zal ontbreken. Van taarten bakken en ander culinair genot tot spannende speurtochten en expedities, fototentoonstelling ‘Forten van Boven’ op Fort Uitermeer en niet te vergeten prachtige wandel- en fietstochten.
Adres: diverse locaties in Nederland
Meer info: naar de website

uitjes in april

Amsterdam’s Tulpenfestival

Wandel door Amsterdam en bewonder de Hollandse tulpen tijdens het Tulp Festival! Zolang als de tulpen bloeien, is er een route langs parken en pleinen, lanen en grachten, tuinen en perken waar tulpen in de volle grond staan.
Adres: diverse locaties in Amsterdam
Meer info: naar de website

Weet jij nog meer leuke uitjes in April? Laat een reactie achter!

Liefs,
Kim

Geef een reactie

Inline
Inline