uitjes met kids

Weekend fun

Bijna weekend! Tijd om leuke dingen te gaan doen! Daarvoor zette ik de leukste uitjes met kids voor je op een rijtje voor aankomend weekend, 6/7 mei. 

uitjes met kids

Sunday Market, Amsterdam

De Sunday Market is altijd leuk. Maar dit keer extra leuk! De Sunday Market bestaat namelijk 10 jaar en dat wordt gevierd in het prachtige Westerpark in Amsterdam op zondag 7 mei. Zo wordt er een heus markttheather geopend en zijn er zoals altijd prachtige stands met mooie en lekkere producten, live optreden, de zweefmolen, food trucks en wordt er geschminkt. Voor meer info, klik hier.

uitjes met kids

Voorjaarsmarkt, Vernissage Bussum

Het Vernissage viert het voorjaar op zondag 7 mei. Op de voorjaarsmarkt vind je diverse kramen, een kinderboerderij, leuke kids activiteiten zoals cupcakes versieren, pizza’s bakken, je vind er een ijskraam, gerechten uit de buitenkeuken, lekkere wijntjes en nog veel meer. Voor meer info, klik hier.

uitjes met kidsFiepbus, Zoetermeer

De Fiepbus is een rijdend kunstwerk waarin kinderen naar heerlijk kunnen spelen op zaterdag 6 mei. Op de benedenverdieping van de Engelse dubbeldekker kunnen de jongsten (4-8 jaar) in een doolhof op avontuur in de wereld van Fiep Westendorp. Ze vinden er allerlei spelletjes en bekende Fiepkarakters, zoals Jip en Janneke, Puk van de Petteflat en Floddertje. Op de bovenverdieping kunnen kinderen spelletjes doen en knutselen. Voor meer info, klik hier.

uitjes met kids

Beach Clean-up, Noordwijk

Op zondag 7 mei organiseren Sea Cleaners- int en Sea First Foundation opnieuw een beach clean-up in Noordwijk. Tijdens deze dag ruimen we met z’n allen het strand op en vertellen Sea First Foundation en Seacleaners-int, over de schitterende onderwaterwereld. De beach clean-up is een dag gezellig uitwaaien, waarbij vooral de kinderen kunnen genieten van het strand en de activiteiten. Deelnemers krijgen naar keuze een kopje koffie of thee aangeboden. De kinderen worden getrakteerd op iets lekkers.Voor meer info, klik hier.

Waar ga jij naartoe?

Liefs,
Kim

Geef een reactie

Inline
Inline