Instagram overzicht

Zo maak je een overzicht van je Instagram foto’s

Zie jij ze ook ze vaak? Selecties van de 9 beste foto’s van iemand’s Instagram? Ik vind dat er altijd super leuk uitzien. Maar ook een beetje jammer dat het er maar 9 zijn. Hoe leuk om gewoon je hele feed in een overzicht te krijgen! Ik vond daar dus een super leuke site voor waar je dit kan doen. 

Zo maak je een overzicht van je Instagram foto’s

Vele van ons maken collages gewoon op onze mobiel. Duizenden appjes zijn er beschikbaar, de een beter dan de ander. Ik gebruik ook vaak Adobe Spark voor dit soort dingen. Maar er is dus ook een super leuke site die het je echt heel erg makkelijk maakt: Prinkl!

Prinkl is een site waar je super makkelijk je Instagram foto’s in een collage kunt zetten en deze vervolgens ook kunt laten afdrukken als poster. Je kunt super easy kiezen uit verschillende layouts, een grote poster, medium of klein. Vervolgens connect je met je eigen Instagram en hoef je alleen maar te drukken op “autofill”. Je layout wordt geladen en klaar ben je! Je kunt de poster kopen maar dat hoeft niet. Je kunt ook alleen een pdf dowloaden wat gratis is als je deze ook op social media wilt delen.

Leuk toch!

Liefs,
Kim

Laat je een berichtje achter? Vind ik leuk!
Volg je me al op Instagram?

Geef een reactie